Google Adwords (PPC)

Genereer meer leads en sales met een intelligente, goed uitgevoerde PPC-campagne.

Google Adwords

Het verkrijgen van organische zoekposities voor keywords kan soms maanden lang duren. En hoewel dit een noodzakelijk onderdeel is van elke digitale strategie, is er soms behoefte aan directere resultaten.

Dit is waar PPC tot zijn recht komt. Wij kunnen voor uw bedrijf een campagne ontwerpen en implementeren waarmee u direct gericht verkeer kunt gaan genereren.

Adverteer op de top posities

Wij helpen u met adverteren in de top spots op Google Search, Display en Shopping, en op social media.

Verhoog uw conversies

Met continue optimalisaties zorgen we ervoor dat u uw doelstellingen haalt en uw conversies verhoogt.

Campagne optimalisatie

Optimalisatie op aspecten waaronder: biedingen, doelgroepbenadering, apparaten en reclameteksten om hoge campagneprestaties te garanderen.

PPC

Wij bieden een transparante, doorlopende dienstverlening om ervoor te zorgen dat uw campagne voortdurend resultaat blijft opleveren en ten alle tijden geoptimaliseerd blijft. Ook zorgen wij ervoor dat uw campagnes op zeer regelmatige basis in de gaten worden gehouden en verbeterd.

Zo geven we een boost aan uw online aanwezigheid en leveren we zeer gericht verkeer met goed meetbare conversies. Wij hechten veel waarde aan transparantie, en daarom geven we u een maandelijks rapport dat precies aangeeft wat er gebeurt en waar uw mediabudget aan besteed wordt.

Conversiegericht PPC bureau

De eerste betaalde positie in de zoekresultaten kan het verkeer met een aanzienlijke hoeveelheid verhogen. We kunnen een op maat gemaakte PPC-strategie opzetten om ervoor te zorgen dat u de meest doelgerichte bezoekers krijgt zodat u verzekerd bent van de beste resultaten voor uw geld.

Onze PPC management dienst

Onze PPC-campagnes beginnen met een uitgebreid op maat gemaakt keywordonderzoek en analyse. Als u al een Adwords account heeft bij Google, doen we een zorgvuldige PPC scan en stellen we een duidelijke lijst met adviezen op.

Wij hanteren een doordachte, gestructureerde aanpak voor alle PPC-campagnes en zorgen ervoor dat uw campagne efficiënt kan worden beheerd. Daarnaast schrijven wij conversie geoptimaliseerde advertentieteksten voor uw campagne en maken wij advertenties die de click through rates verhogen en zich richten op de doelstellingen van uw website.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Waarom zou ik gebruik maken van de PPC diensten van Lunar Media?

Uw huidige PPC-campagne presteert niet

Dit kan van alles zijn, van het richten op de verkeerde zoektermen of het verkeerde publiek tot het verspillen van advertentie budget aan irrelevante teksten.

Succesvolle PPC vereist een lange, diepgaande analyse en onderzoek om de juiste zoekwoorden te vinden en het allerbelangrijkste: conversies verhogen. De meeste mensen hebben geen tijd om zich bezig te houden met de kleinste details, dus laat ons het harde werk voor u doen.

U staat onder tijdsdruk

Iedereen kan een PPC-campagne opzetten en laten lopen zonder de prestaties regelmatig te controleren, maar om een campagne effectief te laten presteren, moet deze voortdurend worden beheerd en onderhouden. Wij controleren de PPC campagnes van onze klanten dagelijks en passen deze waar nodig aan, zodat slecht presterende zoekwoorden worden vervangen door zoekwoorden die een betere ROI opleveren.

U weet niet hoe u het meeste uit Google Adwords kunt halen

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met het beheren van advertenties via Google. We kunnen ervoor zorgen dat u het meeste uit uw Adwords advertenties haalt door conversiedoelstellingen te creëren die relevant zijn voor uw bedrijf en de doelstellingen van uw website.

Neem contact op met een van onze experts en kom er vandaag nog achter hoe wij u kunnen helpen.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten