Data Inzicht

Wij helpen bedrijven met het creëren van waarde en het verzamelen van gegevens waarmee we de meest complexe zakelijke problemen op kunnen lossen.

Neem controle over uw digitale strategie

Een uitgebreide en grondige analyse van uw online zichtbaarheid om efficiëntie en resultaten te verbeteren.

Onze experts staan voor u klaar en onze missie is duidelijk:

Uw bedrijf een competitief voordeel geven door slim gebruik te maken van data.

Met onze dienstverlening kunnen onze klanten hun omzet en winst verhogen door gebruik te maken van data en machine learning, door middel van een intelligent deep learning data analytics systeem.

Sterk competitievoordeel

Kies voor een data-gerichte bedrijfsaanpak voor een serieus voordeel tegenover uw concurrenten.

Stuur efficiëntie aan

Ontdek nieuwe mogelijkheden om uw activiteiten te stroomlijnen en uw resultaten te optimaliseren.

Grijp nieuwe kansen

Leer uw klanten en de nieuwste ontwikkelingen in de markt kennen en verbeter zo uw producten, diensten en marketingactiviteiten.

Onze datadiensten

We kunnen u helpen met:

  • Metingen en datastrategie
  • Inzichtelijke personalisatie
  • Segmentatie, profilering en consumentengedrag voorspellen
  • Customer life-cycle management
  • Ultra gepersonaliseerde, data gedreven campagnes
  • Cross device shopping mogelijkheden
  • Klantervaring en feedback management
  • Dashboards en visualisatie

Onze benadering voor Big Data

Onze werkwijze is simpel. Wij richten ons op het beantwoorden van de vragen die u heeft over uw klanten, de prestaties van uw marketing systeem en de gebruikerservaring van uw klant. Wij geloven dat de échte waarde van gegevens alleen kan worden benut door vragen te stellen, en hoe meer vragen u heeft, hoe beter.

Wij helpen u de onbenutte potentie van uw klantgegevens te benutten door data gestuurde oplossingen voor uw vragen die anders over het hoofd zouden worden gezien, aan het licht te brengen.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Data-inzicht in een oogopslag

Als u meer inzicht wilt krijgen in de karakteristieken van uw klanten, kunnen wij u helpen. Typische gegevens van klanten kunnen zijn: demografie, locatie, lifestyle, financiële status, huwelijkse staat.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de meest succesvolle manier om de kwaliteit van uw klantgegevens te verbeteren en te verrijken, zodat u betere beslissingen kunt nemen en effectief kunt communiceren met uw doelgroep. Ook zijn er mogelijkheden om nieuwe verkoopkansen te ontdekken op basis van het koopgedrag van uw consument in het verleden.

Wij verlenen diensten die zijn afgestemd op uw individuele zakelijke behoeften en doelstellingen met volledig gedocumenteerde onderzoeksresultaten en adviezen.

Datamining en data-analyse

Data en het vermogen om data te gebruiken om te kunnen concurreren worden de belangrijkste troeven van de moderne business. De focus ligt voor ons op de bedrijfsresultaten van onze klanten en we willen dat al onze klanten het beste uit de technologie halen die er vandaag de dag beschikbaar is.

Meer weten?

Bij Lunar Media doen we er alles aan om uw gegevens zo hard mogelijk voor u te laten werken. Wij nemen dan ook de tijd om te begrijpen wat de groei van uw bedrijf stimuleert en, nog belangrijker, waar uw klanten naar op zoek zijn.

Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten