Website onderhoud

Voortdurende steun om uw website zo goed mogelijk te kunnen analyseren en verbeteren, zodat u resultaat blijft zien.

Continu verbeteren

Houd uw digitale infrastructuur fris en up-to-date met onze website onderhoudsdienst.

Constante technologische ontwikkelingen en veranderingen kunnen ervoor zorgen dat uw nieuwe website snel verouderd is. Voortdurende ondersteuning, onderhoud en vernieuwing van uw website houdt uw website op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Updates en onderhoud

Met updates en beveiligingen zorgen wij ervoor dat uw website zo soepel mogelijk functioneert.

Tot uw dienst

Bij problemen kunnen we helpen als en wanneer ze zich voordoen, op ieder moment van de dag.

Wijzigingen aan uw website

Wij staan voor u klaar om uw website te perfectioneren met nieuwe functies en aanpassingen.

Onderhoudspakketten

Tegenwoordig worden consumenten voortdurend blootgesteld aan de toenemende eisen die aan een digitale ervaring worden gesteld. Hierdoor is er geen tolerantie voor langzame, niet goed functionerende of verouderde websites. Uiteindelijk draait alles om prestaties, met als doel een prettige ervaring te creëren die voldoet aan de verwachting van de eindgebruiker. Met andere woorden: de directe ervaring die gebruikers van uw merk zullen hebben.

Onze support services

Onze support services worden verzorgd door een toegewijde manager op ons kantoor in Breda. Wij bieden de volgende onderhoudspakketten:

Bronzen support

Telefonische en e-mailondersteuning plus 1 dag ontwerp- en ontwikkelingswerk om uw website te optimaliseren.

Silver support

Ondersteuning via telefoon en e-mail plus 3 dagen ontwerp en ontwikkeling. Met dit pakket kunt u voortdurend uitgebreide wijzigingen aanbrengen in uw website.

Gold Support

Een individueel op maat gemaakt pakket voor uw website.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Website hosting services

Onze website-hostingservices worden geleverd door een vertrouwde hostingpartner en zijn professioneel, schaalbaar, veilig en snel:

Basis website hosting

Een database en maximaal vijf e-mailaccounts. Geschikt voor eenvoudige websites die niet veel bandbreedte of opslagruimte nodig hebben.

Geavanceerde websitehosting

Beschikbaar voor complexere websites of websites die veel bandbreedte of opslagruimte vereisen.

Wat is website onderhoud?

Website onderhoud omvat technisch onderhoud van de website, van nieuwe functies tot foutcorrectie. Dit kunnen fouten zijn in code, inhoud of afbeeldingen. Er kunnen ook problemen zijn met de paginasnelheid, zoals afbeeldingen die te groot zijn of te veel plug-ins en code om te laden, wat slecht is voor de gebruikerservaring. Hier bieden wij oplossingen voor.

Wat is website hosting?

In principe houdt deze service uw website op internet. Websites worden gehost op servers, dat is waar een browser verbinding mee maakt wanneer iemand een specifieke URL typt. Als u host met Lunar Media, worden gebruikers die de URL van uw website typen, verbonden met onze servers en wordt uw website vertoond in hun browser.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten