SEO

We combineren technische expertise, explosieve content en krachtige backlinks om ervoor te zorgen dat uw website niet te missen is op de zoekresultatenpagina.

Verbeter uw organische zichtbaarheid

Zie het organische verkeer en conversies toenemen

Bij Lunar Media begrijpen we dat succesvolle en duurzame SEO nauw samenhangt met hoogwaardige technische expertise, interessante, deelbare content en merk exposure door middel van gerichte PR en blogger outreach.

Met de juiste balans zal deze strategie in een relatief korte termijn een drastische impact hebben op de vindbaarheid van uw website.

Vergroot de zichtbaarheid

Verbeter de keyword ranking van uw website, zodat deze door zoveel mogelijk mensen gezien wordt.

Verhoog organisch verkeer

Wees er zeker van dat de meta gegevens geoptimaliseerd zijn zodat gebruikers vanuit de resultatenpagina’s naar uw website zullen doorklikken.

Verhoog de conversies

Uiteindelijk is de belangrijkste reden voor het uitvoeren van SEO het verhogen van het aantal conversies op uw website.

SEO-diensten

Lunar Media is een transparant SEO-bedrijf dat zich bezig houdt met het verbeteren van de organische zichtbaarheid van uw website in de zoekmachines. Ons voornaamste doel is om naast het genereren van méér organisch verkeer ook méér verkoop te realiseren via uw website.

Zoekmachineoptimalisatie is meer dan simpelweg uitzoeken wat de beste manier is om maandelijks de organische zoekresultaten te verhogen.

Het gaat erom dat u begrijpt hoe uw bezoekers zich online gedragen, op basis van welke zoekopdrachten ze gebruiken, welke apparaten ze gebruiken en waar ze zich bevinden.

Organische zoekmachine marketing

Voor iedere campagne hebben we een unieke aanpak. Alle marketingstrategieën worden zorgvuldig gepland, uitgevoerd en gemonitord om ervoor te zorgen dat ze resultaat geven en de doelstellingen bereiken.

Relevantie en autoriteit

Zoekmachine optimalisatie is de afgelopen 10 jaar radicaal veranderd. Tactieken en technieken die een paar jaar geleden werden gebruikt, zijn niet langer effectief. Sterker nog, ” grey” of ” black hat” methodes kunnen leiden tot een bestraffing van Google, waardoor de zichtbaarheid van een website op Google zelfs afneemt.

Bij de toename van organisch verkeer naar een website door middel van SEO campagnes, komt het neer op twee factoren:

Relevantie: Hoe relevant is een website of een landingspagina voor een bepaald keyword voor de doelgroep?

Autoriteit: Hoe autoritair of krachtig is dit domein?

In feite kunnen we deze factoren beschouwen als de twee disciplines van SEO. On-site SEO & Off-site SEO.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Gestructureerde data

Gestructureerde data, ook wel schema markup genoemd, is een type code dat het makkelijker maakt voor zoekmachines om de website inhoud te bekijken, te organiseren en weer te geven.

Wij doen al het harde werk, zodat u positie 0 op Google kunt veroveren.

Website migraties

Wij bieden website-migraties aan als onderdeel van onze technische SEO-diensten, om er zeker van te zijn dat u geen verkeer verliest in het geval dat u besluit om uw domein te wijzigen.

On-site SEO

On-site SEO zijn wijzigingen die direct op een website kunnen worden aangebracht, deze wijzigingen zijn volledig in eigen handen.

Hieronder vallen technische elementen van SEO zoals:

 • Inhoud & META-data-optimalisatie
 • “Crawlability” van uw domein
 • Correcte implementatie van internationale targeting (HREF=”Lang”)
 • Paginasnelheidsoptimalisatie
 • Correctie van 404 errors & 301 redirects
 • HTML- en XML-sitemap-optimalisatie
 • De URL-structuur en de informatiestructuur.
 • Duplicaat inhoud
 • Ontwerp van de website

…en nog veel meer!

Off-site SEO

Zoals eerder genoemd, heeft off-site SEO te maken met hoe autoritair/betrouwbaar een domein is. Simpel gezegd wordt de autoriteit van een domein vergroot door links op andere websites die naar uw website doorverwijzen. Dit ligt echter niet alleen aan het aantal links dat u heeft – er zijn namelijk drie belangrijke factoren:

 • Het aantal links naar uw domein
 • De kracht of betrouwbaarheid van deze links naar een ander domein
 • Hoe relevant deze links zijn voor ons domein

Om de autoriteit van een website te verhogen, hebben we link building diensten die relevante en kwalitatieve links doorsturen naar uw domein.

Lokale SEO

Het is onze missie om uw lokale aanwezigheid op Google te versterken, wat een krachtige manier is om klanten naar uw bedrijf te brengen.

Onze lokale SEO-diensten bestaan onder andere uit het volgende:

 • Zorgen dat uw NAT (naam, adres en telefoonnummer) consistent is in uw hele website en op alle andere vermeldingen op het internet, waaronder Facebook en Google My Business.
 • Het optimaliseren van uw Google My Business listing om hoger te scoren in organische Google zoekresultaten en op Google Maps.
 • Het optimaliseren van webpagina’s en inhoud voor lokale zoekwoorden.
 • Schema en lokale gestructureerde data markup om resultaten te leveren in multimedia of rich format.
 • Het toevoegen van een Google Map op de contactpagina van uw website, om uw lokale positie een boost te geven.
 • Online gebruikersreviews van o.a. Google, Yelp, Facebook en Trip Advisor bevorderen.

Lunar Media’s concept van ‘link acquisitie’

We combineren elementen van content marketing, blogger/influencer outreach en PR om link acquisitie te kunnen stimuleren. Wij zijn ervan overtuigd dat een belangrijke factor van off-site SEO het ontwikkelen van hero content is in combinatie met een sterke PR-strategie.

Bij Lunar Media is het ontwikkelen van hero content zoals video’s, infographics of interactieve teksten een essentieel onderdeel van de link-acquisitie. Met deze aanpak kunnen we ontzettend relevante en autoritaire backlinks genereren in overeenstemming met de richtlijnen van Google.

We zijn een White Hat SEO-bedrijf, wat betekent dat al onze linkbuilding technieken een permanente impact zullen hebben, ongeacht het aantal veranderingen in het Google-algoritme in de loop van de tijd.

Wij houden ons aan de Google-richtlijnen

 • Natuurlijke link acquisitie
 • Relevantie voor uw niche
 • Consequent bereik
 • Semantisch gerelateerde websites
 • Kundige content-schrijvers

Mocht u vragen hebben over hoe Google’s algoritmes of richtlijnen uw website beïnvloeden, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Maandelijkse verslaggeving

Het is van groot belang dat u onze SEO-inspanningen en de prestaties van uw website maandelijks kunt volgen.

Onze rapporten bevatten gegevens afkomstig van authentieke en betrouwbare API’s, waaronder Google Analytics en Google Search Console, met daarnaast nog bronnen van derde partijen.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten