Social Advertising

Richt uw advertising op de juiste doelgroepen.

Social advertising bureau

Bij Lunar Media begrijpen we het belang van Social Advertising voor het promoten van merken in elke branche. We hebben een goed begrip van adverteren op sociale kanalen, waaronder Facebook/Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, YouTube en Twitter.

Met de toenemende concurrentie op alle social advertising platforms is het cruciaal om een robuuste strategie te implementeren met kwaliteitsadvertenties om de concurrentie te verslaan en het juiste publiek te bereiken.

Vergroot uw naamsbekendheid

Onze social advertising service verzekert u ervan dat uw merk top-of-mind wordt voor uw doelgroep.

Recht voor uw publiek

Met een effectieve campagne voorbereiding en doelgroepbenadering krijgen we uw merk in beeld voor het publiek dat er voor u echt toe doet.

Verhogen van conversies

Onze social advertising-experts optimaliseren regelmatig uw campagnes zodat u goede resultaten en conversies behaald.

Wat kunt u bereiken met Social Advertising?

Social Advertising is een essentieel onderdeel voor elke strategie met betrekking tot naamsbekendheid. Voor ondernemers zou dit geen verrassing moeten zijn, aangezien maar liefst 80% van de internetgebruikers vandaag de dag beschikt over een Facebook-account. En aangezien andere sociale media platformen ook aanzienlijk aan het groeien zijn, is het een must om zichtbaar te zijn op deze kanalen.

Social Advertising is niet alleen een ‘must have’ voor het opbouwen van naamsbekendheid, maar een factor die in iedere marketingstrategie aan de orde zou moeten komen. Van welke platformen kunt u het beste gebruik maken? Wordt uw content door de juiste mensen gezien? Worden de kanalen consistent onderhouden?

Social advertising stelt u in staat om uw advertenties direct te richten op de doelgroep die het meest relevant is voor uw bedrijf.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Social advertising op maat

One size doesn’t fit all als het gaat om social advertising. Lunar Media zal er samen met uw bedrijf voor gaan zorgen dat u op de juiste platforms adverteert én voor het juiste publiek terechtkomt.

Lunar Media kan u helpen met Social Advertising op de volgende platformen:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok
  • Snapchat

Reclamecampagnes kunnen op alle kanalen worden ingezet of gericht worden op één kanaal, afhankelijk van wat voor u het beste is.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Social retargeting
  • Social media analyse
  • Het ontwikkelen van social media campagnes

Elke strategie wordt ontwikkeld met uw zakelijke doelstellingen en de huidige marketingstrategie in gedachten. Uw campagne zal dan worden aangestuurd om de prestaties en het budget te optimaliseren. Daarnaast ontvangt u maandelijks een rapport over het verloop van de social advertising activiteiten.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten