Web Design

Wij helpen bedrijven in alle soorten en maten om de manier waarop ze online interactie hebben met hun publiek te transformeren.

Creativiteit in het hart

Een sterke creatieve visie is onze drijfveer

Wij staan voor u klaar om uw campagne, website, applicatie of iets anders dat een verfrissing nodig heeft, een nieuw leven in te blazen.

Of u nu een verouderde website wilt verfrissen of een nieuwe website wilt laten ontwerpen – ons team van creatieve koppen staat paraat u te helpen met onze diensten op het gebied van design.

Verhogen van leads en inkomsten

Creativiteit spreekt uw publiek aan en zal het vertrouwen en de reputatie van uw merk snel opbouwen.

Brand awareness

Een merk beperkt zich niet tot brochures en mokken. Het zorgvuldig en trouw ontwikkelen van een merk online is onze prioriteit.

Vergroot de betrokkenheid van uw publiek

We leren de voorkeuren van uw doelgroep kennen, zodat we inhoudelijke strategieën kunnen afstemmen, waardoor de betrokkenheid wordt verhoogd.

Onze aanpak van webdesign

Een goed doordachte en gestructureerde website met een creatief ontwerp dat bij uw publiek in de smaak valt, zal het vertrouwen en de kracht van uw merk snel versterken.

Wij nemen de tijd om uw bedrijf en de verschillende soorten gebruikers van uw website te begrijpen.

Onze benadering van het ontwerpen en leveren van websites is gericht op het centraal stellen van u en uw klanten. Dit houdt in:

  • Het ontwerpen van creatieve websites die converteren
  • Het maken van uiterst functionele websites die uw klanten met veel plezier zullen gebruiken
  • Het leveren van nieuwe klanten en leads door middel van digitale marketing
  • Eersteklas project management, met een toegewijde projectmanager die u graag zal helpen.

 

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

Bij Lunar Media zorgen we ervoor dat uw website zo hard mogelijk voor u zal gaan werken. Daarom neemt ons bedrijf de tijd om te begrijpen wat u wilt, en nog belangrijker, wat uw klanten van u willen.

Ons webdesign team levert u creatieve diensten die u zullen helpen met:

  • Meer aanvragen voor uw producten of diensten – creatieve website-ontwerpen die het publiek zullen aanzetten tot het verkennen, aanvragen of kopen van uw producten en diensten.
  • Meer website verkeer genereren – maak gebruik van design en UX om uw on-page SEO te verbeteren en om gericht verkeer naar uw website te brengen.
  • De betrokkenheid van bezoekers vergroten – het ontwikkelen van responsieve en mobiele websites die een allround klantenervaring bieden, ongeacht vanaf welk apparaat ze uw website zullen bezoeken.
  • De gebruiksvriendelijkheid verbeteren – door onze uitgebreide kennis van gebruikerservaring toe te passen, kunnen we intuïtieve en gebruiksvriendelijke websites creëren om de frustratie van de bezoekers en het aantal bezoekers dat de website verlaat tot een minimum te beperken.

Technische expertise

We hebben een team van technische experts om u te helpen uw ideeën tot leven te brengen, zowel voor een website-project als voor een iOS of Android app.

Of u nu een WordPress-website wilt voor uw bedrijf. Shopify, WooCommerce of Magento voor uw e-commerce winkel of een op maat gemaakte website in Laravel, ons team heeft de ervaring en technische vaardigheden om te werken met het platform naar keuze.

Een nieuwe website om lokale klanten aan te spreken, of een nieuw publiek over de hele wereld bereiken? Wij maken een website die net dat beetje extra toevoegt aan uw bedrijf.

Ons team

Ons professionele team van designexperts werkt eraan om resultaten te behalen in elke branche. Vanaf de kick-off meeting bieden wij voortdurende ondersteuning en advies bij elke stap in het design en ontwikkelingsproces, maar daar houdt het niet op. Onze digitale marketingdiensten zorgen ervoor dat uw bedrijf online bekendheid krijgt – zodat u nieuwe kansen kunt creëren en meer conversies kunt genereren.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten