Wordpress websites

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites op ‘s werelds #1 CMS platform.

WordPress ontwerp en ontwikkeling

Uw website is uw visitekaartje

Het is wat mensen zien, waarmee ze betrokken raken en wat uw bedrijf, merk en reputatie opbouwt. Het moet ook uw allerbeste verkoper zijn en 24/7 voor u werken, bezoekers converteren naar potentiële klanten en ze precies de juiste informatie geven.

Bij Lunar Media brengen we WordPress ontwikkeling naar een ander niveau. We gebruiken WordPress als onze basis om krachtige websites op maat te maken met aangepaste thema’s, plugins en functionaliteit.

WordPress is het meest krachtige startblok om uw website, uw webshop of uw bedrijf op te bouwen en we maken er graag gebruik van.

60% marktaandeel

Van alle websites op het internet die met een CMS zijn gebouwd, is 60% gebouwd met WordPress.

50.000 plugins

Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar om uw WordPress-website om te zetten in een krachtig systeem voor uw bedrijf.

Krachtige SEO

Van alle CMS-platformen geeft WordPress u de meeste controle over wat u kunt doen om uw website een boost te geven in de zoekmachine.

Prachtige ontwerpen die converteren

Ons team van ontwerpers zorgt ervoor dat uw website ontwerp opvalt, functioneel is en waardevolle resultaten oplevert voor uw bedrijf. Wij helpen u met:

 • Meer leads genereren
 • Een soepele gebruikerservaring
 • Responsief mobiel ontwerp
 • Lagere bounce rate
 • Hogere positie in Google
 • Verhoogd verkeer & terugkerende bezoekers

WordPress-plugins

Omdat het een open-source CMS is, zijn er duizenden ontwikkelaars in de gemeenschap die allemaal samenwerken om de kwaliteit te verbeteren, de veiligheid te verhogen en nieuwe functies toe te voegen. Daarnaast zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar om de functionaliteit van uw website te verbeteren.

We zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-plugins om specifieke taken uit te voeren voor bedrijven die de kracht van het CMS naar een hoger niveau tillen.

Als beheerder van uw website krijgt u de mogelijkheid om in te loggen op een besloten back-end omgeving, van waaruit u absoluut alles over uw website kunt beheren. Van het beheren van bestaande pagina’s en het toevoegen van compleet nieuwe pagina’s, tot het beheren van gebruikers en het aanmaken van nieuwe contactformulieren. Dit CMS-gedeelte is zo gebruiksvriendelijk dat zelfs de niet-technische gebruikers snel kunnen wennen aan het beheren en updaten van hun website.

Hoewel dit niveau van gebruiksvriendelijkheid aan de basis ligt, is het benodigde niveau van complexiteit in de back-end aanwezig om onze ontwikkelaars in staat te stellen het systeem aan te passen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

Wilt u over uw project praten?

Geef ons hieronder wat details en we nemen contact met u op.

PHP-framework

Bij onze projecten houden we rekening met elk klein detail en nemen we actief beslissingen die uw website fris, relevant en draaiende houden zonder dat er een redesign nodig is voor zo’n lang mogelijke tijd. Daarom zijn WordPress en de programmeertaal waarin het is ingebouwd (PHP) een ideale oplossing, aangezien ze niet snel zullen verdwijnen.

PHP is een zeer populaire, open source, algemene programmeertaal die vooral geschikt is voor webdevelopment. Snel, flexibel en praktisch. PHP maakt alles mogelijk, van kleine blogs tot de meest populaire websites ter wereld.

Wat kan WordPress betekenen voor mijn bedrijf?

Een aantal redenen waarom WordPress de ideale oplossing kan zijn voor uw bedrijf:

 • Dankzij de open-source technologie bent u verzekerd van gratis updates voor het leven
 • Grenzeloze aanpassingsmogelijkheden
 • Kostenefficiënt van start gaan
 • Een overvloed aan plug-ins om snel functionaliteit aan uw website toe te voegen
 • Eenvoudig te gebruiken CMS
 • Toegankelijke, schaalbare website
 • Snelle ontwikkelingstijd
 • Krachtige SEO basis

Hoe kunnen we u helpen?

Binnen het project proces kunnen wij dit voor u doen:

 • Samen met u in kaart brengen wat uw bestaande website nodig heeft, of wat een nieuwe website voor uw bedrijf moet doen.
 • De perfecte hosting voor uw website bepalen en leveren op basis van de behoeften en het budget van uw site.
 • Het bouwen van toegewijde WordPress-plugins op maat voor uw specifieke bedrijfsbehoeften.
 • Het beheren van uw website voor u (het toevoegen van inhoud, het bouwen van nieuwe functionaliteit, het updaten van het platform, etc.)
 • Uw website optimaliseren voor de zoekmachine.

Of u nu een ontwerper nodig heeft om uw site een frisse look te geven en te optimaliseren, of een ontwikkelaar om een aangepast thema, nieuwe functionaliteit en plugins te bouwen, wij bieden u graag de ideale oplossing voor uw bedrijf aan.

We ontmoeten u graag op ons kantoor of op het hoofdkantoor van uw bedrijf om de specifieke wensen voor uw WordPress-website te bespreken.

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten