Vandaag de dag, met de groeiende populariteit van het internet en de technologische vooruitgang, is het veel sneller en gemakkelijker om online te kopen en te verkopen dan ooit tevoren. Internetgebruikers zijn niet langer beperkt tot het zitten achter desktopcomputers om onderzoek te doen of om e-mails te versturen.

Mensen gebruiken nu hun laptops, tablets en zelfs mobiele telefoons om meer dingen te doen, waaronder het doen van aankopen en zelfs het verkopen van producten via het internet. Mensen kunnen nu genieten van het winkelen en zelfs van het runnen van hun eigen bedrijf vanuit hun eigen huis!

Als verkoper met een Ecommerce website kunt u uw klanten vertellen over uw bedrijf, uw producten laten zien en online betalingen doen.

Met de snelle groei van de online markt zijn hier enkele redenen om in actie te komen en te beginnen met de verkoop op een Ecommerce platform:

1 Wereldwijde markt

Het laten ontwerpen van een Ecommerce website geeft u de mogelijkheid om uw producten en diensten te bereiken en aan te bieden aan klanten over de hele wereld, ongeacht de afstand en de tijdzone.

2 Alle uren geopend

Klanten zullen genieten van het gemak dat ze 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen kopen wat ze willen en wanneer ze dat willen, en u zult geen omzet verliezen met een online winkel die 24 uur per dag en 7 dagen per week open is, in vergelijking met de reguliere winkeluren.

3 Breid uw merk uit

Varieer uw productaanbod en verhoog de verkoop met digitale producten, zoals eBooks, die op uw online winkel kunnen worden verkocht. Klanten kunnen ook bestellingen plaatsen voor gepersonaliseerde artikelen, waardoor het eenvoudig is om alle benodigde informatie te verstrekken om aan hun wensen te voldoen.

4 Hogere conversieratio

Potentiële kopers zijn eerder geneigd om aankopen te doen wanneer ze hun bestelling direct kunnen plaatsen, dan te wachten tot een reguliere winkel opengaat.

5 Marketing via Social Media & Zoekmachines

Met een goede zoekmachine optimalisatie verschijnt uw website in de topresultaten van zoekmachines zoals Google. Ook social media websites zoals Facebook en Twitter bieden u een platform om vertrouwen op te bouwen met uw klanten door middel van reviews en beoordelingen, en houden hen op de hoogte met regelmatige berichten over uw producten en aanbiedingen. Houd uw klanten betrokken met competities en deelbare content om nog meer verkeer naar uw website te sturen.

6 Gemakkelijker

Tegenwoordig waarderen klanten het gemak van online winkelen steeds meer. In plaats van urenlang te zoeken in fysieke winkels, doen mensen nu aankopen via het internet tijdens de pauzes op het werk, voor schooltijd en in barre weersomstandigheden, alle momenten dat een bezoek aan een winkel in de winkel moeilijk zou zijn. De aanwezigheid van de markt heeft het voor iedereen gemakkelijker gemaakt, inclusief drukke ouders met kinderwagens en rolstoelgebruikers, om te winkelen en beslissingen te nemen over aankopen zonder het gedoe van een omgeving die niet volledig toegankelijk is.

7 Minder Kosten

Het is zonder twijfel veel goedkoper en gemakkelijker om uw producten en diensten op een Ecommerce platform te verkopen, aangezien online ondernemers geen rekening hoeven te houden met de hoge kosten van winkelhuur, veiligheidsmaatregelen, energierekeningen en een groot team van medewerkers. Dit maakt het mogelijk om uw producten tegen concurrerende prijzen te verkopen.

8 Minder risico

Een online winkel stelt u in staat om te genieten van een hogere winstgevendheid met minder risico’s, omdat u waarschijnlijk een kleiner personeelsbestand nodig heeft met minder kans op winkeldiefstal, slechte werknemers en schade aan goederen wat vaak kan gebeuren in een fysieke winkel.

9 Personalisatie

U kunt uw website gebruiken om in contact te komen met uw klanten door het aanbieden van een gepersonaliseerde service, zoals het tracken van bestellingen, bezorgbevestigingen en productaanbevelingen op basis van hun bestelgeschiedenis.

10 Beïnvloeding Aankopen

Tegenwoordig gaan potentiële kopers naar het internet om te winkelen en te beslissen wat ze willen kopen en waar ze het willen kopen. Als u uw producten op een website laat zien, vergroot u de kans op verkoop, omdat u klanten laat zien waarom uw product voor hen geschikt is.

Het opzetten van een online winkel zal u een concurrentievoordeel geven ten opzichte van bedrijven die de wereld van Ecommerce nog niet hebben omarmd, in een tijdperk waarin klanten voortdurend op zoek zijn naar de snelste en gemakkelijkste manier om te kopen wat ze nodig hebben, terwijl ze een drukke levensstijl hebben.

Leave a Reply