Wij helpen bedrijven meer te bereiken.

Meer

Lunar Media is een groeimarketingbureau
We grow your business.

Onze Belofte

Lunar Media is uw toegewijde groeipartner.
Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Volledige commitment

Wij vormen het eerste aanspreekpunt voor de groei van uw bedrijf. Wij bepalen, in nauwe samenwerking met U, de groeistrategie en het gewenste resultaat.

Resultaatgericht

Wij geloven dat de enige marketingstrategie die ertoe doet, de strategie is die de verkoop en omzetgroei stimuleert. Alle andere strategieën zijn slechts een excuus of verspilling van budget.

Strategische duidelijkheid

Groei begint met een duidelijke en gerichte strategie. In feite is strategische duidelijkheid en systematisch denken in alle gevallen beter dan “growth hacking”.

Betrouwbare uitvoering

Zelfs de beste strategieën hebben een betrouwbare uitvoering nodig. U kunt er bij ons van uit gaan dat wij doen wat nodig is om uw doelstellingen snel en efficiënt te bereiken.

Hoe werken wij?

We bieden oplossingen voor duurzame, schaalbare groeitrajecten.

Een structurele, lange termijn partner, in plaats van het inhuren van freelancers op projectbasis.

Gekwalificeerde experts op het gebied van online advertenties tot copywriting, en van sales funnels tot analytics.

Een snelle, iteratieve aanpak met een hoog tempo van aanpassingen en testen.

Als uw groeipartner zullen we alles doen wat nodig is, om uw groeidoelstellingen te bereiken... zelfs als een deel van dat werk technisch gezien geen "marketing" is.

“Ik wil mijn bedrijf graag opschalen…”

Uitstekend. Hier is hoe we helpen:

Het bouwen van sales funnels

Het succes van een groeimarketing strategie is het creëren van hoge-conversie sales funnels, die koude leads klaarstomen voor een aankoop… en dat alles op een automatische piloot.

Website (her)ontwerp

Van strategie tot implementatie helpen we klanten bij het herstructureren van hun website om meer leads te genereren en om hun verhaal beter te kunnen vertellen.

Betaalde advertentiecampagnes

Betaalde advertentiecampagnes op Facebook, Google, Instagram of andere platforms zijn voor B2C-bedrijven de snelste manier om op te schalen.

Copywriting

Het schrijven van goede verkoopteksten is de primaire drijfveer voor hogere conversies. Het schrijven van aandachttrekkende advertenties en overtuigende sales letters is waarin we ons onderscheiden.

A/B testen & High-Tempo testen

Het opzetten van een reeks high-tempo-experimenten en snelle A/B-tests om concepten te valideren en de winnende strategie aan te scherpen.

Onboarding experiences

We bedrijven met het creëren van betere onboarding ervaringen voor een optimale klantervaring en klantenbehoud.

Retail strategie

Het helpen van starters in de B2C-markten om de overstap te maken naar E-commerce.

Outbound outreach

Het, samen met u, zoeken naar de beste moderne manieren om snel in contact te komen met duizenden zakelijke relaties, en het uitbouwen van de verkoopinfrastructuur om deze te ondersteunen.

Het ondersteunen bij de opbouw van van verkoopteams

In verschillende sectoren en voor verschillende soorten producten, variërend van straat verkoopteams tot en met begeleiden bij het sluiten van high-value business deals.

Storytelling

Verhalen brengen u groei, want verhalen verkopen. Wij helpen bedrijven meer producten te verkopen door betere, pakkende verhalen te vertellen.

Analyse & gegevensanalyse

Het opzetten van analyse tools en het verzamelen van gegevens om de juiste conclusies te kunnen trekken op het gebied van retentie, LTV, performance of kanaaltoewijzing.

Landingspagina’s & campagnes

Het optimaliseren van landingspagina’s en doelgerichte campagnes (of het nu gaat om betaalde advertenties, SEO, affiliates, etc.) is onze dagelijkse bezigheid.

Ons proces

Groeistrategie

Het verhogen van uw omzet en uitbreiden van uw klantenbestand begint met het nemen van sterke strategische beslissingen. Naarmate uw bedrijf zal opschalen, zijn er stabiele groeisystemen nodig om consistente gebruikersstromen naar uw bedrijf te leiden.

Onze eerste taak is het ontwerpen van een groeistrategie op hoog niveau die acquisitie en klantenbinding stabiel, voorspelbaar en systematisch maakt. Dit kunt u zien als onze “blauwdruk”.

Executie

Onze primaire taak is het vinden en implementeren van het juiste marketing systeem dat uw bedrijf structureel kan laten groeien, op de automatische piloot. Onze oplossingen omvatten de totale sales cycle, van acquisitie naar lead generatie, om koude leads om te zetten naar actieve gebruikers/consumenten.

Opschalen & resourcing

Zodra de marketing systemen operationeel zijn, helpen wij uw bedrijf bij het optimaliseren van de sales strategie en het verhogen van de conversies naarmate het bedrijf opschaalt. Terwijl uw bedrijf aan het opschalen is, helpen wij u of uw team bij de dagelijkse uitvoering van de actuele marketing activiteiten en de implementatie van de groeisystemen om deze verder te automatiseren.

Nog steeds hier?
Laten we praten.

Niet over het feit dat u hier bent (hoewel we dat ook leuk vinden), maar over hoe we kunnen samenwerken om uw bedrijf op te schalen en structureel te laten groeien. Dat is voor ons nog belangrijker en voor u ook natuurlijk.

Vince Jansen

Partner/Consultant

Email: hello@lunarmedia.nl

WhatsApp: +31634088190

Ready To Launch?

We grow your business

Lunar Media

Vandaag starten